- Przystawki -
ślimaki 6 szt./ masło ziołowe/ ser bursztyn
49,-
tatar z polędwicy wołowej/ grzyby/ kiszony ogórek/ jajko przepiórcze/ majonez dijon
69,-
wędzony węgorz/ jamon/ lody z topinamburu/ kefir
69,-
tatar z tuńczyka/ marynowana dynia/ sezam
75,-
tortelloni z ośmiornicą/ sos kremowy z parmezanem/ oliwa
79,-
carpaccio z ośmiornicy/ marynowany koper włoski/ orzeszki pini
89,-
sałaty/ krewetki/ ser scamorza wędzony/ świeże warzywa
89,-
zapiekane małże św. Jakuba/ pikantny sos/ wakame/ pomidor
95,-
foie gras/ owoce/ brioche/ kajmak
95,-
tuńczyk bluefin/ kalarepa/ espuma z limonki/ kizami
99,-
noga king kraba na ciepło/ masło klarowane/ cytryna
350,-
małże Św. Jakuba/ kawior z jesiotra/ crème patissiere/ limonka
99,-
jamon iberico 100g
99,-