- Przystawki -
ostryga/ krewetka/ szpinak/ sos holenderski
49,-
tatar z polędwicy wołowej/ grzyby/ kiszony ogórek/ jajko przepiórcze/ majonez dijon
69,-
wędzony węgorz/ teryiaki/ majonez wasabi/ maślanka/ kiełki
69,-
trio spring rolls z owocami morza: krewetka/ ośmiornica/ mule/ sos koktajlowy
74,-
burrata/ krewetki w pikantnej tempurze/ morela
75,-
awokado/ szparagi/ małże Św. Jakuba/ bottarga/ sorbet cytrynowy
82,-
carpaccio z ośmiornicy/ koper włoski/ pini/ oliwa imbirowa
89,-
zapiekane małże św. Jakuba/ pikantny sos/ wakame/ pomidor
95,-
foie gras/ lody czekoladowe/ świeże owoce/ mascarpone/ brioche
99,-
noga king kraba na ciepło/ masło klarowane/ cytryna
350,-
Polski kawior z jesiotra 10g/ 30g /50g/ sorbet cytrynowy/ złoto
99,-/ 299,-/ 499,-
jamon iberico
99,-