- Przystawki -
ostryga/ krewetka/ szpinak/ sos holenderski
49,-
tatar z okonia morskiego/ awokado/ ogórek/ grejpfrut
49,-
seriola/ kapary/ suszone pomidory/ oliwa/ szczypior
59,-
tuńczyk/ korniszon/ szalotka/ tost/ soja/ kizami
69,-
ślimaki 6 szt./ skorzonera/ krab/ kawior ze ślimaka
69,-
wędzony węgorz/ kalarepa/ szyjki rakowe/ tost
69,-
tatar z polędwicy wołowej/ trufla/ grzyby/ majonez lubczykowy/ pumpernikiel
69,-
trio spring rolls z owocami morza: krewetka/ ośmiornica/ mule/ sos koktajlowy
74,-
vongole 300g/ koper włoski/ sos pommery z parmezanem
85,-
krewetki 3 szt./ lardo/ pinto/ szpinak/ sos barbecue
89,-
zapiekane małże św. Jakuba/ pikantny sos/ wakame/ pomidor
95,-
foie gras/ lody espresso/ mango/ broche
99,-
noga king kraba na ciepło/ masło klarowane/ cytryna
350,-
Polski kawior z jesiotra 10g/ 30g /50g/ sorbet cytrynowy/ złoto
99,-/ 299,-/ 499,-
jamon iberico
99,-