Best choice of live seafood in Poland!

Celebrate your life!!!

Nasza restauracja to czysta pasja do owoców morza i wszystkich jego dobrodziejstw.
11 lat doświadczenia w imporcie świeżych produktów morskich do Polski oraz korzeni sięgających do 3 pokoleń w branży gastronomicznej powoduje, że jesteśmy miejscem, które przenosi smak i aromat morza na najwyższy poziom.
Współpracujemy tylko z najlepszymi w swoim fachu, ponieważ dążymy do perfekcji bez kompromisu. Każdy kto przekroczy próg Lobster House otrzyma od nas pasje, zaangażowanie, zawsze świeże owoce morza, a wszystko to w przyjemnej atmosferze z zachowaniem najwyższego poziomu na każdym etapie.

Zapraszamy Was do Lobster House gdzie morze staje się inspiracją, a smak jest prawdziwą przyjemnością dla zmysłów. Dołącz do nas i odkryj niezrównaną ucztę kulinarnej doskonałości.

MAIN PARTS 10

The Lobster House

Królewska 2
00-065 Warszawa

tel.: 731 000 847
e-mail: restauracja@lobsterhouse.pl

Godziny otwarcia:
pon. – czw.: 11:00 – 23:00
pt. – nd.: 11:00 – 00:00

U nas nie tylko doznasz wyjątkowych smaków i aromatów, ale także poczujesz się jak w domu.

Naszym priorytetem było stworzenie atmosfery, w której nasi goście czują się swobodnie i komfortowo. Nasze relacje z klientami opierają się na wzajemnym zaufaniu i szacunku.
Cieszymy się, że możemy przyjąć naszych gości jak przyjaciół i zapewnić im niezapomniane chwile pełne dobrego jedzenia, rozmów i relaksu. Dla nas liczy się nie tylko doskonała kuchnia, ale również atmosfera, którą wspólnie tworzymy.

Niezwykle utalentowany i skromny, od ponad dekady niezmiennie kreuje kulinarne arcydzieła.

Z kuchnią zawodowo związany od ponad dziesięciu lat. Swoje doświadczenie zbierał pod wodzą wielu znanych szefów kuchni. Pasjonat kuchni, od dziecka miłośnik kuchni śródziemnomorskiej ciągle poszukujący nowych wyzwań oraz inspiracji kulinarnych. Jego kreatywność, pasja i zaangażowanie sprawia, że każde danie staje się niezapomnianym wydarzeniem i niezwykłą morską przygodą. Jesteśmy ekspertami od owoców morza pod wodzą Daniela.

Moje wieloletnie doświadczenia ukształtowały moje umiejętności i pozwoliły mi przesuwać granice smaku i prezentacji. Jestem pasjonatem owoców morza i cały czas testuje nowe nietuzinkowe połączenia.
kucharz warszawa
blank